Pengikut

Selasa, 5 Januari 2010

Nokia 6021 PTT

Assalamualaikum.....

Pertama sekali terima kasih kepada BRO AZMI ABDULLAH. hang memang best.


Barang yang dimaksudkan (nokia 6021 PTT) telah aku selamat terima semalam....
puas hati la.... aku cuci tangan je, dari nombor hp, reg, setting ptt, pos laju semua bro azmi uruskan..... semalam dapat terus blh guna... hehehe

Untuk permulaan ini geng ptt terkukur sudah ada. Jika sahabat2 terkukur lain dari TTF, MF yang ada gunakan ptt ni blh la join. Jika belum ada tapi berminat untuk berbual mesra tunggu apa lagi? aktifkan ptt anda..... bro azmi blh ajarkan.....

SELAMAT MENCUBA.............

5 ulasan:

Geng Mikat Klang berkata...

Din,

saya dah ada jenis nokia 2130 classic, ada juga acc PTT tapi line celcom la plak...nak kena TAMBAH LINE MAXIS SATU LAGI NIE....

azmi bin abdullah berkata...

Hah! kalu GMK dah ada, buleh la kita roger-roger! baru la meriah sikit. betoi tak Din?

din...zafiz berkata...

GMK
bgs tu .... dah ada tunggu apa lagi? kita roger2 teruih.... hehehe

..............................

azmi....
btl sesangat tu.... mmg meriah.
yg best otai azmie peturun ilmu tu....ehm ehm....

mart lae berkata...

Kawan pun teringin gak... tp apakan daya...$$$ tak mengizinkan.

Kalau ada bonus dlm bln 4 nanti...boley ler sambar ☺

Tak dpt main...dpt join discussion pun jadik ler

din...zafiz berkata...

mart lae.....
xpa slow2...... nnti ada lebih join blh join.... pintu masih terbuka. jgn bimbang....hehehe

HAK CIPTAAN TERPELIHARA

SEGALA PENGAMBILAN BAHAN DAN RUJUKAN DARI BLOG INI PERLULAH DIMINTA IZIN TERLEBIH DAHULU DARI zafiz@ Din.

Sekian Terima Kasih