Pengikut

Sabtu, 16 Januari 2010

Suara besar gembur kecundang...... 16-01-2010

Assalamualaikum.....

Laporan memikat pagi sabtu 16/01/2010
Lokasi: ladang sawit Jengka.
Brg: BB G (racik)
Jentera:2orang

Minggu ni blk kg.... xtahan gak mmber kg duk msg suh blk. xde kj lain la tu duk nk ajak memikat.... hehehe..
Ok2 minggu ni aku blk. hg tunggu......



Jam 8.30 kami gerak dengan 1biji moto.....
Kali ni tumpuan kami di kawasan lot felda, dan pot2 yg dikatakan ada BH sedap.....
mmmm..... sampai dilokasi.... mcm biasa dengar BH, TERKETTUUUUUUUUUUU.....
aii, ada seladang jati nooo kat sini.....

Masing2 mengambil pot. cari laman pacak BB..... keputusannya hampa.... BH ni dah masak sgt dgn pikat org agaknya.... langsung xlayan...
pergi kat pot lain pon BH dengar sora pikat terus lari...



yg xlayan ada, yg lari ada, yg celih ada, yg pernah terlucut racik pon ada.....
cuaca pulak semakin panas.....
Maka kami pon pergi ke pot lain...... sampai dilokasi park moto dgr BH.... terketooooooqqqq..... adoi, sedapnya sora..... sora besar gembur..... BH mcmni kalau xjadi pikat pon dgr kat umah mmg best ni.



Laman 1: BH xsampai......
kami pon ubah laman lain........

Laman 2: kami naik atas bukit.....
member g kedepan lg, berhampiran pokok sawit besar.....
Aku dkt pokok sawit kecil............. tgk laman cantik terus pacak BB.

Sambil ralit layan daun pucuk, dengar BB duk menekan2....... aiii, sampai dah ka?
rupa2nya sora besar dah dekat..... BB tekan2 lagi....
PRUFFFFFFF!!!!! BH terjun..... BB kakakau la..... BH pon angguk2 juga..... xsempat nk himpit BB, BH dah tarik kaki....... Bungkuiihhhh.....

inilah hasilnya.....



Jam 12.30 tengah hari, kami pon balik.........

SEKIAN..............

8 ulasan:

xreal006 berkata...

well done..anytime anywhere anypikat anyBB always bungkuih..good job.

Azmi bin Abdullah berkata...

weiii bro..,
hang dah masuk territory Otai Long dah nih. hang dah mintak kebenaran belum? kalau belum baik hang pulangkan bh tu...kah..kah..kah...

Geng Mikat Klang berkata...

Din,

tu bukan BB tu,,,tu pikat tua baru jadi.hehehe

din...zafiz berkata...

Terima kasih keey....
BB biasa2 je keey.....

din...zafiz berkata...

azmie.....
xperlu mintak kebenaran.... pasal aku ada kad seumur hidup....

long dia tgk moto pon dia tau... hahaha

din...zafiz berkata...

GMK.../man

pikat tua baru jadi?.........
hehehe... brg baru je tu man...
puas cikgu marah,
baru nk pandai mengeja..... hahaha

mart lae berkata...

Amboiii Din.... pas satu..satu...kuar

Banyak lagi ker stock BB tu ????

din...zafiz berkata...

mart lae....
xbyk la.....
nk kena train yg lain pulak....
baru jea nk ajar....
hehehehe

HAK CIPTAAN TERPELIHARA

SEGALA PENGAMBILAN BAHAN DAN RUJUKAN DARI BLOG INI PERLULAH DIMINTA IZIN TERLEBIH DAHULU DARI zafiz@ Din.

Sekian Terima Kasih