Pengikut

Khamis, 18 Mac 2010

Berulang kembali.....

Berulang kembali...
16.3.2010
selasa

Tak sangka... Setelah cuti, sampai rumah tgk bakal BBP ke3 dah terkulai...
Tahun lepas 4ekor BB telah dibaham.
Tahun ni kena lagi sekor....



Mcm thn2 lepas juga caranya dia ambil BB. jaring ciak digigit. naik atas sangkar layang... kemudian tebuk badan BB dgn makan isi dalam dengan rakusnya.....

Sayangnye la.... ingat nilah nk jadi BBP ke3 si dada belah....
Tapi hajat xkesampaian.....
Sudah lumrah main brg.... pemangsa ada dimana saja....



Mungkin ada hikmah disebaliknya.... suruh berehat dulu kot? mmmmm......
sabar... sabar... dan sabar lagi...
ajar.... ajar... dan ajar lagi....

8 ulasan:

xreal006 berkata...

laaa...sayangnya..din hang kena buat cover sangkar layang pakai besi mata punai tu..pastu tutup bawah.

CHILI DE' NGUKU berkata...

addoiii..ni den lomah ni. emmm...redha je la bro..dah ajal dia. Mcm mana pun dia tetap mati jugak pada masa dan tarikh tersebut. Dia bagi pinjam sat ja, Dia ambil balik..semua hak Dia..mcm kita gak..sabar noo...ada lagi hat lbh baguih bakal tiba.. asam garam seorang pemikat.

azmi bin abdullah berkata...

weiii...hang boh r pisang n furadan...pastu hang tengok pe bende yang tergolek...baru r puashati....

Zack berkata...

Sabar bro,moga dapek penganti yg lobih baik laie.

din...zafiz berkata...

keey...
btl tu keey... nk buat tu la yg segan...hehe

chili....
btl tu...
terima kasih cg...

azmie....
ni bukan musang mie... ni tupai yg punya kj... puradan aku dah buat... elok dia dah mkn... pastu panjat pokok dia minum ayaq nyoqq... jerat jerut guna dawai pon dah kena... entah mcm na blh terlepas... interlektual punya binatang.... hehe

zack...
terima kasih... buat masa ni rehat dulu la.... hehe

2ez berkata...

aik tupai ka mkn BB hang nie....len mcm punyer tupai nie mcm tikus hat besar jer ....try psg jebak tupai tu boh umpan kambu dlm cawan kecik boh kat laluan dia tgk amacam x pon ekau x lehh guna sangkar layang gamak eh....kene cri sangkar besi bru slmt kot..

Zul berkata...

Dugaan mikat brg sabar la ye bro...

din...zafiz berkata...

2ez.....
btl tu. la kena buat sangkar bulat lg....

zul...
sabar je la....

TQ my preng

HAK CIPTAAN TERPELIHARA

SEGALA PENGAMBILAN BAHAN DAN RUJUKAN DARI BLOG INI PERLULAH DIMINTA IZIN TERLEBIH DAHULU DARI zafiz@ Din.

Sekian Terima Kasih