Pengikut

Isnin, 9 Januari 2012

BB dan Sangkar Layang Kayu JATI....


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog memikatterkukur....

Hari ini sudah 10.jan.2012... Terasa lama saya tidak update blog, maklumlah sibuk sikit la ni... Masing- masing ada kerja dan hal sendiri....

Tahun lepas beberapa stok bb termasuk pikat telah bertukar tangan.... maka masuk tahun 2012 bermula semula mendidik bakal2 pembunuh baru......

berkenaan tajuk BB dan Sangkar Layang Kayu JATI ini adalah bb yang terakhir bertukar tuan pada tahun 2011 iaitu bulan disember....
BB ni telah bunuh 2ekor BH. seekor dengan jebak dan seekor lagi dengan teknik pelepah... apa pon tahniah pada tuan barunya....



BB ini saya sendiri dapat dan sendiri ajar... mainan mungkin sahabat2 pembaca sendiri lebih arif.... BB ini saya tidak jual... kenapa tidak jual? ceritanya sahabat saya ajak tukar dengan sangkar layang kayu jati.. kebetulan pula saya tengah mencari... sama2 suka, terus jalan daa...



Apa cerita pula dengan sangkar Layang Kayu jati nie?
haaa,,, nin dia sangkaq tu....



Untuk pengetahuan sangkaq ni bukanlah baru... ianya telah digunakan, 'tapi aiman tak kisah' hehee....

cuma yang menjadi persoalan, siapakah pula penghuninya??? hadoiii pening kepala den memikirkannya.............

sekian..........

5 ulasan:

xreal006 berkata...

kemaih noo..ukir sakan noo

ayamskudai@yahoo.com berkata...

kemas n menarik...pikat power boleh tenggek kat situ...

Johari Hj Salleh berkata...

pikat banyak pilihan apa nak pening2

din...zafiz berkata...

sekarang tengah duk ajaq2 BB hat duk di sangkar tu.... tunggu jer laa.hehehe

ah soon berkata...

Bro tis sangkar u still got do, how much?

HAK CIPTAAN TERPELIHARA

SEGALA PENGAMBILAN BAHAN DAN RUJUKAN DARI BLOG INI PERLULAH DIMINTA IZIN TERLEBIH DAHULU DARI zafiz@ Din.

Sekian Terima Kasih